Γκατσίνοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σ' αυτό το γήπεδο που με εμπνέει περισσότερο από τα άλλα στην Ελλάδα»

Newsroom
Γκατσίνοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σ' αυτό το γήπεδο που με εμπνέει περισσότερο από τα άλλα στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν έκρυψε τη μεγάλη χαρά του για το γεγονός ότι έπαιξε ξανά στην OPAP Arena ένα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τη νίκη με τον Άρη.

Ο Γκατσίνοβιτς επισήμανε μετά το ΑΕΚ - Άρης 3-0 για:

Τη νίκη και την επιστροφή του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο που με εμπνέει περισσότερο από τα άλλα γήπεδα στην Ελλάδα αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και σκόραρα για να βοηθήσω την ομάδα».

Το πού κρίθηκε ο αγώνας: «Αν ρίχναμε μια ματιά στον πάγκο της ομάδας θα βλέπαμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ότι τα παιδιά που ξεκίνησαν βασικοί έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ σημαντικό που φεύγουμε με τη νίκη».

Το πώς νιώθει μετά την επέμβαση που έκανε: «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ακριβώς το ίδιο όπως ήμουν πριν την επέμβαση: η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια από την πλευρά μου και από όλα τα παιδιά να με βοηθήσουν για να μπορέσω να επιστρέψω. Δεν είμαι στο 100%. Θα χρειαστώ κάποιο χρονικό διάστημα γιατί ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δουλεύω καθημερινά για να το καταφέρω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα