Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μουνάφο κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιστροφή για Ριέρα, Ιγκλέσιας και Αλάγκμπε

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μουνάφο κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιστροφή για Ριέρα, Ιγκλέσιας και Αλάγκμπε

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (30/1, 21:00). Εκτός ο τιμωρημένος Χουάν Μουνάφο και οι τραυματίες Τιλίκα, Καπίγια και Βαλιέντε. Επιστροφή για Ριέρα, Ιγκλέσιας και Αλάγκμπε.

Έτοιμος για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ο Αστέρας Τρίπολης (30/1, 21:00). Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία εκ των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του και συν τοις άλλοις ταλαιπωρείται και από τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τιλίκα, Καπίγια και Βαλιέντε.

Από την άλλη πλευρά επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους στον αγώνα του Ηρακλείου τόσο ο Ματίας Ιγκλέσιας όσο και ο Αντριάν Ριέρα. Πρώτη αποστολή για τον Ολουγουατομπιλόμπα Αλάγκμπε μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στην Νίντερκορν του Λουξεμβούργου.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο, Κωστέας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα