Πασχαλάκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Τούμπα»

Πασχαλάκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Τούμπα»

Newsroom
Πασχαλάκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Τούμπα»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την αποθέωση που γνώρισε, το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ (2-1) για τον Ολυμπιακό ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας πορτιέρε αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, και εκείνος μίλησε για αυτό, τον ΟΦΗ αλλά και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για τις αποκρούσεις του στο τέλος: «Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ότι ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είχαμε και μία σκέψη στο μυαλό μας ότι είχαμε τιμωρηθεί στα τελευταία λεπτά στα προηγούμενα ματς και έπρεπε να το βελτιώσουμε. Ήμασταν σε εγρήγορση».

Για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος από τον κόσμο: «Είναι πολύ όμορφο που μας αποθεώνει. Έδειξε ότι είναι μαζί μας. Εισέπραξα αυτή την αγάπη κι εγώ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το επόμενο ματς».

Για τον Τζολάκη: «Άποψή μου είναι ότι είμαστε τρεις τερματοφύλακες. Είναι και ο Κρίστινσον. Όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, δίνουμε το 100%, μας υποστηρίζει ο προπονητής και εμένα προσωπικά με χαροποιεί η συμβίωση με όλους τους συμπαίκτες μου».

Για την Τούμπα: «Πίστη στις δυνατότητες και στο πλάνο μας μέχρι το τέλος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τελευταίο λεπτό. Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα