ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» και με τη... βούλα ο Τόμας Κεντζιόρα (vid)

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» και με τη... βούλα ο Τόμας Κεντζιόρα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» και με τη... βούλα ο Τόμας Κεντζιόρα (vid)

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. «Καλώς ήρθες Τόμας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι και με… τη βούλα, πλέον, ο Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ολοκληρώθηκε η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Πολωνός διεθνής αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, επέλεξε το «16» για τη φανέλα του και από σήμερα (29/1) τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος και τον επέλεξε για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας στα άκρα της αμυντικής γραμμής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε «την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν» και παρουσίασε τον 28χρονο Πολωνό διεθνή αμυντικό με το παρακάτω video:

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα