Ολυμπιακός: Με Γκάρι βασικό οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στον ΟΦΗ

Newsroom
Ολυμπιακός: Με Γκάρι βασικό οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 16:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μίτσελ να ξεκινά βασικό τον Γκάρι Ροντρίγκες στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός (16:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Μίτσελ να ξεκινά τον Γκάρι Ροντρίγκες στο βασικό σχήμα της ομάδας του για πρώτη φορά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο στις 17 Οκτωβρίου.

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Ρέτσος (λόγω της κόκκινης κάρτας του Ντόη στο ματς με τον Άρη) και Σωκράτης Παπασταθόπουλος οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι στα δύο άκρα της άμυνας. Εμβιλά και Χουάνγκ στα χαφ, με τους Πεπ Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Χάμες Ροντρίγκες πίσω από τον μόνο προωθημένο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Αναλυτικά οι επιλογές του: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Χουάνγκ, Εμβιλά, Πεπ Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Χάμες, Μπακαμπού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα