Ατρόμητος: Χωρίς Κλωναρίδη, Ντε Μποκ και Μαυρομμάτη στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Newsroom
Ατρόμητος: Χωρίς Κλωναρίδη, Ντε Μποκ και Μαυρομμάτη στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

bet365

Ο τραυματίας Κλωναρίδης, ο τιμωρημένος Ντε Μποκ και ο ανέτοιμος Μαυρομμάτης θα απουσιάσουν για τον Ατρόμητο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με τον Κρις Κόουλμαν να μην έχει στη διάθεσή του τους Κλωναρίδη, Ντε Μποκ και Μαυρομμάτη.

Ο Ντε Μποκ έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών, ο Μαυρομμάτης επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και ο Κλωναρίδης ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα