Ολυμπιακός: Διορία 48 ωρών έδωσε για τον Ρέαμπτσιουκ η Μονπελιέ σύμφωνα με τους Γάλλους

Newsroom
 Ολυμπιακός: Διορία 48 ωρών έδωσε για τον Ρέαμπτσιουκ η Μονπελιέ σύμφωνα με τους Γάλλους

bet365

Δυναμικά στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δείχνει πως έχει μπει η Μονπελιέ καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ψηλά στη λίστα ενώ έχει γίνει και επίσημη κρούση.

Το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνεχίζει να παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ του εξωτερικού και παρότι η Μπολόνια φαίνεται πως κάνει... πίσω στην περίπτωσή του, η Μονπελιέ έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Το πρωί της Παρασκευής (27/01) έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον παίκτη του Ολυμπιακού αλλά σύμφωνα με την «L' Equipe» όλα δείχνουν πως το κλαμπ το έχει ένα βήμα παραπέρα.

Ο Μολδαβός αμυντικός είναι στην κορυφή της λίστας της Μονπελιέ και μάλιστα κατατεθεί επίσημη πρόταση στους «ερυθρολεύκους» προκειμένου να τον αποκτήσει, δίνοντας μάλιστα 48 ώρες διορία στον ελληνικό σύλλογο για να απαντήσει.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ομάδα της Γαλλίας θέλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα