Αρης: Συμφώνησε με τον Γερμανό Λούκας Ρουπ!

Αρης: Συμφώνησε με τον Γερμανό Λούκας Ρουπ!

Αρης: Συμφώνησε με τον Γερμανό Λούκας Ρουπ!

bet365

Μεταγραφική ενίσχυση εκ νέου για τον Αρη, που συμφώνησε με τον Γερμανό μέσο, Λούκας Ρουπ, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο!

Αστραπιαία κινήθηκαν στον Αρη προκειμένου στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος κι ενόψει των play offs να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν τόσο από την μεταγραφή του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, όσο κι από τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία. Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ήρθαν σε συμφωνία με τον Λούκας Ρουπ, ο οποίος αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να φτάσει στη χώρα μας.

Ο 32χρονος Γερμανός μέσος μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του «8», όσο κι αυτή του δεκαριού και στον Άρη περιμένουν να είναι πολύτιμη μονάδα στα χέρια του Αλαν Πάρντιου. Τελευταίος σταθμός του δεξιοπόδαρου μέσου ήταν η Νόριτς, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις φανέλες της Στουτγάρδης, της Χόφενχαϊμ και της Μπορούσια Μένχενγκλανμπαχ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα