ΠΑΟΚ: Ο Κεντζιόρα ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» και έρχεται Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ: Ο Κεντζιόρα ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» και έρχεται Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ: Ο Κεντζιόρα ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» και έρχεται Θεσσαλονίκη!

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Ντινάμο Κιέβου για τον δανεισμό του Πολωνού δεξιός μπακ της, Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος έρχεται την Παρασκευή (27/1) στις 20.:50 στη Θεσσαλονίκη. Κινητικότητα και για φορ.

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου έδωσαν τα χέρια και ο Τόμας Κεντζιόρα έρχεται να ενισχύει την αμυντική γραμμή του «Δικεφάλου» για τους επόμενους έξι μήνες χωρίς οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο 28χρονος Πολωνός δεξιός μπακ βρίσκεται αυτή την περίοδο με την ουκρανική ομάδα στην Τουρκία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έρχεται το βράδυ της Παρασκευής (27/1) στη Θεσσαλονίκη, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο «Δικέφαλος» έχοντας εξασφαλίσει το «ΟΚ» του Κεντζιόρα προχώρησε σε συμφωνία και με την Ντιναμό Κιέβου προκριμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός για τους επόμενους έξι μήνες και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Πολωνός διεθνής μπακ θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό δανεισμού του με τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» και για φορ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός σέντερ φορ. Η επιθυμία του εκπληρώθηκε σ’ ότι αφορά το δεξί μπακ με τον δανεισμό του Τόμας Κεντζιόρα και μένει να φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα γίνει πράξη και η απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) ενός επιθετικού.

Οι «ασπρόμαυροι» αρχικά επιδίωξαν να συμφωνήσουν με τον Καναδό Κάιλ Λάριν, αλλά μετά το ναυάγιο της συγκεκριμένης υπόθεσης στράφηκαν σε άλλες δύο περιπτώσεις επιθετικών που έχουν στη λίστα τους, με τις περιπτώσεις του 29χρονου Ολλανδού Γιούρχεν Λοκάντια (μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της Περσέπολις), που έχει ακουστεί στο παρελθόν, και ενός ακόμη επιθετικού, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να έρθουν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα