Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο τα εισιτήρια διαρκείας με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο τα εισιτήρια διαρκείας με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τα εισιτήρια και το δικαίωμα εισόδου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα (30/1, 21:00).

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (25/1), στο ματς που θα κλείσει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο σύλλογος της Τρίπολης ενημέρωσε τους φιλάθλους του πως δικαίωμα εισόδου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Δευτέρα (30/01, 21:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη την φετινή αγωνιστική περίοδο και στους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική, τον Άρη για την 4η αγωνιστική και την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα