Παναθηναϊκός: «Mία ανάσα από τον Ντάνιελ Μαντσίνι» (vid)

Παναθηναϊκός: «Mία ανάσα από τον Ντάνιελ Μαντσίνι» (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Mία ανάσα από τον Ντάνιελ Μαντσίνι» (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Θεσσαλονίκη έκανε το κόλπο γκρόσο και με 2.1 εκατομμύρια ευρώ στον Άρη έντυσε στα πράσινα τον Ντάνιελ Μαντσίνι! Η θέση της ''πράσινης'' ΠΑΕ, διαψεύδει την συμφωνία.

Σε μία δυνατή κίνηση προχωρά ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Θεσσαλονίκη. Το Τριφύλλι με πρόταση 2.1 εκατομμυρίων ευρώ στον Άρη είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη. Το θέμα έφερε στην επιφάνεια ο Κυριάκος Θωμαϊδης και στο Metropolis ανέφεραν τα εξής:

''Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση-ματ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikisports, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μαντσίνι από τον Άρη αντί 2.100.000 ευρώ. Η συμφωνία για την απόκτηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού κλείστηκε έπειτα από προσωπική επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί ζωηρά από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός''.

Μαντσίνι - Παναθηναϊκος: Η αντίδραση της ΠΑΕ

Η αντίδραση από την ''πράσινη'' ΠΑΕ ήταν άμεση και διέψευσε την συμφωνία που αναφέρουν στη συμπρωτεύουσα, τονίζοντας πως ''για ό,τι υπάρξει για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θα ενημερωθείτε επισήμως από την ΠΑΕ''.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα