Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα παιχνίδια που προσφέρονται για restart και κορυφή

Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα παιχνίδια που προσφέρονται για restart και κορυφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα παιχνίδια που προσφέρονται για restart και κορυφή

bet365

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού γίνεται πιο βατό και το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να κάνει το 4/4, ώστε να παραμείνει πρώτο και να εκμεταλλευθεί τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την ΑΕΚ.

Το +8 της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο εξανεμίστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, το «τριφύλλι» παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ώστε να κάνει restart στο ψυχολογικό κομμάτι, να παραμείνει στη κορυφή της Super League και αν δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευθεί τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την ΑΕΚ και είναι «επικίνδυνα» για απώλεια βαθμών στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.

Μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του 2-0 της Τούμπας, όπου εξυπακούεται ότι μια πρόκριση μπορεί να γυρίσει το κουμπί στο ψυχολογικό κομμάτι, οι «πράσινοι» έχουν τα εξής παιχνίδια:

20η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης εκτός
21η αγωνιστική: Λαμία εντός
22η αγωνιστική: Άρης εκτός
23η αγωνιστική: Βόλος εντός

Στο ίδιο διάστημα η «Ένωση» που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα παίξει:

20η αγωνιστική: Άρης εντός
21η αγωνιστική: Ατρόμητος εκτός
22η αγωνιστική: Λεβαδειακός εντός
23η αγωνιστική: ΠΑΟΚ εκτός

Φυσικά για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να «χτίσει» ένα νέο σερί νικών, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα, να «πατήσει» πάνω στις αρετές που τον έφεραν στη κορυφή και φυσικά να ενισχυθεί σημαντική στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στις θέσεις όπου «πονά» και αφορούν κυρίως το δημιουργικό κομμάτι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα