Ολυμπιακός: Δεν κλείνει την πόρτα σε Λάτο ο Μίτσελ σύμφωνα με τους Ισπανούς

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Δεν κλείνει την πόρτα σε Λάτο ο Μίτσελ σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Με τη Βαλένθια να μην δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον Τόνι Λάτο να αποχωρήσει μέσα στον χειμώνα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.

Πριν λίγες ώρες ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Ραμόν Λίμα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας όμως η υπόθεση του Τόνι Λάτο παραμένει ζωντανή.

Σύμφωνα με το «Superdeporte», παρότι η Βαλένθια δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, οι Πειραιώτες είναι διατεθημένοι να περιμένουν μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν θα λήξει το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ισπανός ακραίος μπακ δεν έχει δεχθεί βελτιωμένη πρόταση από τις «νυχτερίδες» και δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα