Στον δεύτερο γύρο η ΑΕΚ έχει 15 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός μόλις 8

Newsroom
 Στον δεύτερο γύρο η ΑΕΚ έχει 15 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός μόλις 8

bet365

Η εκ διαμέτρου αντίθετη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αλλά και τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ στα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου έβαλε «φωτιά» στην κορυφή της Super League.

Ολοκληρώθηκε απόψε (22/1) η 19η αγωνιστική της Super League και η κορυφή έχει πάρει «φωτιά», αφού σε απόσταση έξι βαθμών βρίσκουμε τέσσερις ομάδες και όλες τους λογίζονται ως διεκδικητές του τίτλου (Παναθηναϊκός 45, ΑΕΚ 44, ΠΑΟΚ 39, Ολυμπιακός 39).

Για όσους θυμούνται στο φινάλε του πρώτου γύρου το «τριφύλλι» είχε «μαξιλαράκι ασφαλείας» από τους διώκτες του καθώς βρίσκονταν στο «+8» από τη 2η Ενωση και στο «+12» από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τους «ερυθρόλευκους», αλλά πλέον η «ψαλίδα» έκλεισε και ο λόγος είναι ότι στις έξι πρώτες στροφές του δεύτερου μισού η συγκομιδή των «πράσινων» είναι αντιστρόφως ανάλογη με τους διώκτες του. Σε αυτά τα ματς οι «κιτρινόμαυροι» πήραν σχεδόν τους διπλάσιους από εκείνους πόντους (15 έναντι 8), ενώ Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες μετρούν από 14, δηλαδή 6 περισσότερους και για αυτό μείωσαν κατά το ήμισυ την απόστασή τους.

Ετσι οι μόλις δύο νίκες του Παναθηναϊκού από όταν μπήκαμε στη δεύτερη στροφή της regular season (2-2-2 το ρεκόρ του), σε συνάρτηση με την πολύ καλή συγκομιδή της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έδωσαν άλλο χρώμα στη «μάχη» του τίτλου.


Η ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

ΑΕΚ 15
ΠΑΟΚ 14
Ολυμπιακός 14
Αρης 10
ΟΦΗ 9
ΠΑΣ Γιάννινα 9
Ατρόμητος 9
Παναθηναϊκός 8
Λεβαδειακός 6
Βόλος 5
Αστέρας Τρίπολης 5
Παναιτωλικός 4
Λαμία 3
Ιωνικός 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

Παναθηναϊκός 37
AΕK. 29
ΠΑΟΚ 25
Ολυμπιακός 25
Βόλος 24
Αρης 21
Παναιτωλικός 16
Ατρόμητος 15
Αστέρας Τρίπολης 13
ΠΑΣ Γιάννινα 9
ΟΦΗ 10
Λαμία 9
Ιωνικός 7
Λεβαδειακός 7

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα