Παναθηναϊκός: Αποθέωση σε Μπεργκ και Σισέ κατά την βράβευσή τους, μήνυμα ανατροπής από τους δύο

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Αποθέωση σε Μπεργκ και Σισέ κατά την βράβευσή τους, μήνυμα ανατροπής από τους δύο

bet365

Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό και γνώρισαν την αποθέωση.

Οι δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού που διέπρεψαν με το «τριφύλλι» στο στήθος, πάτησαν για δεύτερη φορά απόψε το χορτάρι της Λεωφόρου για να παραλάβουν τα βραβεία τους για την προσφορά τους στο «τριφύλλι».

Ο Δημήτρης Σαραβάκος ήταν εκείνος που έδωσε τα αναμνηστικά στους δύο παίκτες. Στην συνέχεια έκαναν δηλώσεις με τον Μπεργκ να ευχαριστεί τους φιλάθλους για όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με την οικογένεια του Παναθηναϊκού και τον Σισέ να λέει πως είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο να συναντά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που τον αγαπά πάρα πολύ, και να διακόπτει τις δηλώσεις του από την αποθέωση του κόσμου.

Στην συνέχεια οι δύο παίκτες έκαναν τον κύκλο του γηπέδου χειροκρότησαν τον κόσμο και τον ευχαρίστησαν για την αγάπη που τους έδωσε όλα αυτά τα χρόνια κι εκείνος ανταπέδωσε με χειροκροτήματα και συνθήματα.

djcisse

Οι Μάρκους Μπεργκ και Τζιμπρίλ Σισέ παρέλαβαν βραβεία και από την Θύρα 13. Στην συνέχεια ο Σισέ πήρε το μικρόφωνο μπροστά από τους οργανωμένους και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει στην ομάδα για να γυρίσει το παιχνίδι. Το ίδιο έκανε έπειτα και ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας μάλιστα και στα ελληνικά λέγοντας «Πανάθα μόνο νίκη!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα