ΟΦΗ: Δίωξη στον Νέιρα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Newsroom
ΟΦΗ: Δίωξη στον Νέιρα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

bet365

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Χουάν Νέιρα «για βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στη Τούμπα, υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα το οποίο και κατέγραψαν οι παρατηρητές. Για το συγκεκριμένο επεισόδιο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Χουάν Νέιρα με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του NEIRA JUAN ANGEL, ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Η., διότι την 14-1-2023 στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, προέβη σε βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.γ,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα