ΠΑΟΚ: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων από την Ιταλία

ΠΑΟΚ: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων από την Ιταλία

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων από την Ιταλία

bet365

Στο πρόσωπο του Ιταλού Τζόρτζιο Μπιάνκι ο ΠΑΟΚ βρήκε τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μορέϊρα στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο, εδώ και πολύ καιρό, αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου προπονητή τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα, ο οποίος αποχώρησε από το τιμ του Ρουμάνου τεχνικού για προσωπικούς λόγους.

Τελικά, οι δύο άνδρες κατέληξαν σ’ έναν γνώριμο του Ζοσέ Μπότο, τον 47χρονο Ιταλό προπονητή τερματοφυλάκων, Τζόρτζιο Μπιάνκι, ο οποίος έχει περάσει από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και στο παρελθόν, εργάστηκε στην Μπρέσια, τη Μίλαν (με προπονητή τον Γκατούζο) και την Σασουόλο

Ο Δημήτρης Κρυωνάς, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό στο συγκεκριμένο πόστο θα παραμένει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του στις ακαδημίες του «Δικεφάλου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα