Γκουάλ: «Πιθανότατα θα μείνω στην Γιαγκελόνια»

Γκουάλ: «Πιθανότατα θα μείνω στην Γιαγκελόνια»

Newsroom
Γκουάλ: «Πιθανότατα θα μείνω στην Γιαγκελόνια»

bet365

Στα μεταγραφικά σενάρια περί αποχώρησής του αναφέρθηκε ο Μαρκ Γκουάλ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ψάχνει να ενισχυθεί στη θέση του φορ και το όνομα του Μαρκ Γκουάλ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Η περίπτωσή του ήταν εξ αρχής αρκετά δύσκολη λόγω της στάσης της Γιαγκελόνια, η οποία θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της μέχρι το τέλος της σεζόν ακόμα και αν το συμβόλαιό του εκπνέει τότε.

Ο ίδιος μίλησε στο «sport.fakt.pl» και έδειξε ότι το μέλλον του θα είναι στην Πολωνία παρά το έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πιθανότατα θα μείνω στην Γιαγκελόνια. Πρέπει να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με τη Ντνίπρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ένιωθα πολύ καλά στην Ουκρανία όμως όλοι γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί εκεί. Δεν μπορούσα να επιστρέψω εκεί. Πρέπει να είμαι ήρεμος τώρα. Γνωρίζω πως έχω συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες οπότε η καλύτερη λύση θα είναι να μείνω στην Γιαγκελόνια μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα