ΟΦΗ: Τα δεδομένα για την περίπτωση του Γκουάλ (vid)

ΟΦΗ: Τα δεδομένα για την περίπτωση του Γκουάλ (vid)

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Τα δεδομένα για την περίπτωση του Γκουάλ (vid)

bet365

Το όνομα του Μαρκ Γκουάλ εμφανίστηκε στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΟΦΗ όμως τα δεδομένα δεν είναι και τόσο... ευχάριστα για την περίπτωσή του.

Μετά τον Μοσκέρα, ο ΟΦΗ προχωράει και το θέμα του φορ, με το όνομα του Μαρκ Γκουάλ να έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο των Κρητικών.

Ο 26χρονος επιθετικός της Γιαγκελόνια πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Πολωνία καθώς είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με οκτώ γκολ σε 16 ματς ενώ έχει και τρεις ασίστ. Αν και βρίσκεται ως δανεικός από την ουκρανική Ντνίπρο στο πολωνικό πρωτάθλημα, τα δεδομένα για τους Κρητικούς δεν είναι και τόσο... εφικτά.

Συγκεκριμένα πηγές από την Πολωνία αναφέρουν πως η Γιαγκελόνια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο τεχνικός διευθυντής της.

Ο Ισπανός φορ από την πλευρά του δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του όμως η στάση των ανθρώπων στην Πολωνία φαίνεται... αμετακίνητη και σε αυτό δεν γίνεται να παρέμβει ούτε η Ντνίπρο.

Συγκεκριμένα οι ίδιες πηγές τονίζουν πως υπάρχει όρος στον δανεισμό από τη Γιαγκελόνια που λέει ότι ο ουκρανικός σύλλογος δεν μπορεί να... σπάσει τον δανεισμό κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Τέλος η πολωνική ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και ένας από τους λόγους που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλεονεκτική θέση είναι το «όπλο» που βρίσκεται στην επίθεσή τους.

@Photo credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Γιαγκελόνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα