ΑΕΚ: «Κοντά σε συμφωνία με τον Έντρι Τσεκιτσί»

Newsroom
ΑΕΚ: «Κοντά σε συμφωνία με τον Έντρι Τσεκιτσί»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «19saat.com», η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Έντρι Τσεκιτσί της Κόνιασπορ.

Ο 26χρονος Αλβανός επιθετικός μέσος της τουρκικής ομάδας βρίσκεται στον τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να μένει ελεύθερος και να έχει έτσι το δικαίωμα να συνομιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Έντρι Τσεκιτσί σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ ενώ παράλληλα για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και μία ομάδα από την Ισπανία.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με την Κόνιασπορ σε όλες τις διοργανώσεις με την τουρκική ομάδα έχοντας σκοράρει δύο γκολ και μία ασίστ σε 921 αγωνιστικά λεπτά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το όνομα αυτό, δεν προκύπτει καν επαφή της ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα