Μίτσελ: «Οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και έχουν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει»

Μίτσελ: «Οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και έχουν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει»

Newsroom
Μίτσελ: «Οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και έχουν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει»

bet365

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν ο Μίτσελ που αναφέρθηκε και στον Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Άρη για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο Μίτσελ μίλησε στην «Cosmote TV» και έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για το τρίποντο ενώ μίλησε και για το γκολ του Μασούρα.

«Είμαι τρομερά χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μια ομάδα σκληρή και αρκετά δυνατή».

Τι άλλαξε στο β’ ημίχρονο: «Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουμε γιατί στο α’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκρατημένοι, χωρίς πρωτοβουλία, στο β’ πολύ διαφορετικοί. Κατάλαβαν το μήνυμα και κατάλαβαν και την ανάγκη, έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την αλλαγή του Μασούρα: «Δεν με ενδιέφερε ποιος θα έβαζε το γκολ (γελώντας). Χαίρομαι όμως, πάρα πολύ γι’ αυτό γιατί δουλεύει πολύ και δεν είχε τύχη τελευταία».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον κόσμο μας, πάντα πιστεύει σε εμάς και είναι δίπλα μας, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δείχνει ότι έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ότι κάτι έχει αλλάξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα