ΠΑΟΚ: Μετά τον Τάισον, παίρνει σειρά ο φορ!

ΠΑΟΚ: Μετά τον Τάισον, παίρνει σειρά ο φορ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μετά τον Τάισον, παίρνει σειρά ο φορ!

bet365

Η μεγάλη μεταγραφή του Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα αναμένεται και τυπικά να τελειώσει το Σάββατο (14/1) με τον ΠΑΟΚ να κινείται έντονα τις τελευταίες ώρες και για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Η κίνηση με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τάισον, που είναι δεδομένη και απλά μένει η επισημοποίησή της από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα και κοιτάζουν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Η επόμενη κίνηση θα είναι η απόκτηση, έστω με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, ενός φορ, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Γάλλου Γουίλσον Ισιντόρ της Λοκομοτίβ Μόσχας, μια περίπτωση αρκετά δύσκολη από πολλές απόψεις και τον 22χρονο επιθετικό να έχει ενταχθεί στο προπονητικό καμπ της ρωσικής ομάδας στο Άμπου Ντάμπι.

Οι Ρώσοι θεωρούν τον Ισιντόρ μέλος της ομάδας, που προετοιμάζεται για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της στα μέσα Φεβρουαρίου, ωστόσο με δηλώσεις του στο «Match TV», ο αθλητικός διευθυντής της Λοκομοτίβ, Ντμίτρι Ουλιάνοφ, άφησε ανοικτό το παράθυρο της παραχώρησής του λέγοντας ότι «ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα, το τι θα γίνει μετά θα φανεί», ωστόσο ο Ισιντόρ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το παράθυρο της FIFA για αναστολή των συμβολαίων λόγω του πολέμου με την Ουκρανία.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, ενώ παράλληλα περιμένει να δει τι θα συμβεί με παίκτες όπως οι Κούρτιτς, Μουργκ και Νινούα, που είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση.

Αν, όντως, υπάρξει αποχώρηση εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, τότε η απόκτηση επιθετικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη 100%.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα