ΟΦΗ: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Newsroom
ΟΦΗ: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα».

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα για το δύσκολο ματς της «Τούμπας» απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις μετά το εμφατικό 4-0 στην έδρα του Παναιτωλικού.

Μοναδικά προβλήματα οι γνωστοί απόντες του τελευταίου διαστήματος, Μαρινάκης και Καμάου, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο νεοαποκτηθείς Χάρολντ Μοσκέρα, όπως και ο Πασχάλης Στάικος με τον οποίο οι Κρητικοί βρίσκονται σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (13/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (14/1) αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Bruce Kamau να συνεχίζει θεραπεία. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Harold Mosquera, Δημήτρης Σωτηρίου, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Tην 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Κώστας Γιαννούλης, απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Perea, Mellado, Diousse, Neira, Toral, Τσιλιανίδης, Dju, Bifouma, Guerrero, Dicko.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα