ΝΠΣ Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αρουνά Σι

ΝΠΣ Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αρουνά Σι

Newsroom
ΝΠΣ Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αρουνά Σι

bet365

Ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου αριστερού μπακ Αρουνά Σι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Βόλος είχε συμφωνήσει με τον Αρουνά Σι, ενισχύοντας έτσι το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών πήρε και επίσημη μορφή, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου αριστερού μπακ Αρουνά Σι.

Ο Σι αγωνιζόταν στην Γαλλική Αμιάν (Β’ κατηγορία) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Γαλλικές Ποϊσί, Δουνκέρνη, Ρεντ Σταρ και την Ρόζελαρ του Βελγίου.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αρούνα Σι στην οικογένεια του

Ποιος είναι ο Αρουνά Σι

Με ύψος 1.70 και καταγωγή από τη Σενεγάλη παίρνει όλη την πλευρά, ενώ ο Σι έχει αγωνιστεί ακόμη σε Δουνκέρνη, Ρεντ Σταρ και τη Ρόζελαρ του Βελγίου.

Συνολικά μετρά 87 συμμετοχές στη Ligue 2 και πέντε ασίστ.

Η Αμιάν που είναι 5η στη δεύτερη γαλλική κατηγορία θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπορντό, όμως ο Σι έμεινε εκτός αποστολής καθώς βρίσκεται, όπως φαίνεται, καθ' οδόν για το Πανθεσσαλικό.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα