Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά

Newsroom
Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Με φωτογραφικό υλικό από την πρώτη συμμετοχή του στις προπονήσεις του Άρη, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος μάλιστα ενδέχεται να είναι στην αποστολή του αγώνα (11/1, 16:00) με τον Λεβαδειακό για το Novibet Κύπελο Ελλάδας.

Η συμφωνία του Άρη με τον Ολυμπιακό για τον Μαυριτανό επιθετικό περιλαμβάνει τον εξάμηνο δανεισμό του αλλά και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά συνάντησε γνώριμο περιβάλλον καθώς ήταν στους «κίτρινους» την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και μερικούς από τους περσινούς συμπαίκτες του όπως οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματέο Γκαρσία κ.α.

Μάλιστα, δεν έχασε χρόνο και αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις συμμετείχε στη σημερινή (10/1) προπόνηση της ομάδας. Πλέον απομένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας όπου οι «κίτρινοι» ήδη απέκτησαν το πλεονέκτημα μέσα από τη νίκη τους με 1-2 στον πρώτο αγώνα.

Ο Καμαρά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα