Σωκράτης: «Οι Ντόι και Ρέτσος είναι πολύ καλοί παίκτες και παιδιά που ακούνε»

Σωκράτης: «Οι Ντόι και Ρέτσος είναι πολύ καλοί παίκτες και παιδιά που ακούνε»

Δημήτρης Τομαράς
Σωκράτης: «Οι Ντόι και Ρέτσος είναι πολύ καλοί παίκτες και παιδιά που ακούνε»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο αναφέρθηκε στο ταλέντο των Ρέτσου και Ντόι.

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού στο 0-4 με τον Βόλο, είπε στη Cosmote TV: «Είναι παρά πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν: ότι όπως είπες κερδίσαμε τρία παιχνίδια στη σειρά, αλλά θα πρέπει να έχουμε και συνέχεια σε αυτή την καλή εικόνα.

Σίγουρα η διακοπή μας έκανε καλό και μέσα από την προετοιμασία καταφέραμε να δούμε τι θέλει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα 'ξαναχτίσουμε' αυτό που στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μιλώντας για τους Ρέτσο και Ντόι σχολίασε πως «πιστεύω ότι οι Ρέτσος και Ντόι έχουν μέλλον μπροστά τους και είναι δύο καλά παιδιά, ξέχωρα ότι είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούν να μάθουν και να αποκτήσουν εμπειρίες. Αλλά το πιο σημαντικό για εμένα, είναι πως είναι παιδιά που ακούνε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα