Αθανασιάδης: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Αθανασιάδης: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Newsroom
 Αθανασιάδης: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα»

bet365

Ο Αθανασιάδης υπογράμμισε πως η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού δεν της... δίνει κάτι και ότι ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν.

«Φωτιά» στην κορυφή έβαλε απόψε (8/1) η ΑΕΚ μετά το 1-0 που επικράτησε του Παναθηναϊκού, αλλά ο γκολκίπερ της Αθανασιάδης τόνισε πως ακόμη είναι νωρίς. «Ηταν ένα παιχνίδι λεπτομερειών. Κρίθηκε στο γκολ. Το καταφέραμε, το βάλαμε εμείς και πήραμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για την επέμβασή του στο σουτ του Μπερνάρ και ενώ το ντέρμπι δεν είχε σκορ. «Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Σε ένα ντέρμπι ο τερματοφύλακας θα χρειαστεί 2-3 φορές μάξιμουμ. Εγώ σε αυτή τη μία φορά αντέδρασα καλά. Σκοράραμε μετά και πήραμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε πως «όλα είναι ανοικτά. Είμαστε όλοι κοντά. Εχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι προσγειωμένοι γιατί και τα Play Offs θα είναι δύσκολα με πολλά ντέρμπι. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με αυτό το μαγικό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια ακόμα και όταν χάνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι κάτι καλό θα πάρουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα