ΑΕΚ: «Στηρίζουμε την ομάδα και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας»

ΑΕΚ: «Στηρίζουμε την ομάδα και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας»

Newsroom
ΑΕΚ: «Στηρίζουμε την ομάδα και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας»

bet365

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της για το sold out και την στήριξή του ενώ ζήτησε ο κόσμος να προστατέψει την ομάδα με την συμπεριφορά του.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media της ευχάριστησε τους οπαδούς της για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα και εν προκειμένω για το sold out στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (08/01-19:30). Ζήτησε από τον κόσμο της να προσέλθει όσο νωρίτερα γίνεται στο γήπεδο για να μην υπάρξει έντονος συνωστισμός και και καθυστερήσεις. Οι θύρες θα ανοίξουν από τις 16,30.

Τέλος, έκανε έκκληση, επειδή όλο το γήπεδο είναι sold out, να μην φέρουν οι κάτοχοι διαρκείας μαζί παιδιά τα οποία δεν έχουν εισιτήριο, αφού δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την τεράστια στήριξη όπως εκφράζεται με το sold out, για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε ώθηση στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες μας!

Πρέπει όμως να σημειωθεί πως είναι απαραίτητη η όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευση στην OPAP ARENA, όσων έχουν εισιτήρια ή κάρτες διαρκείας και θα βρεθούν στο παιχνίδι. Οι θύρες ανοίγουν στις 16.30.

Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση καθώς όλες οι θύρες είναι sold out, να μη φέρετε μαζί μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχετε εισιτήριο! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο και το μόνο που θα προκληθεί θα είναι ταλαιπωρία για όσους έχουν μαζί τους παιδιά χωρίς εισιτήριο, αλλά και για τους υπόλοιπους κατά την είσοδο τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την νίκη! Στηρίζουμε την ΑΕΚ και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας στην κερκίδα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα