Άρης: Μετά την κάκωση… και ίωση ο Λούις Πάλμα!

Άρης: Μετά την κάκωση… και ίωση ο Λούις Πάλμα!

Newsroom
Άρης: Μετά την κάκωση… και ίωση ο Λούις Πάλμα!

bet365

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λούις Πάλμα στον εντός έδρας αγώνα (8/1, 19:00) του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Νικολα Ενκουλού ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Πριν προλάβει να πατήσει το πόδι του στο χορτάρι – έπειτα από την κάκωση που υπέστη στην ποδοκνημική στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό – ο Λούις Πάλμα προσβλήθηκε από ίωση με συνέπεια να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον εντός έδρας αγώνα (8/1, 19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, πλέον όμως το πρόβλημα του είναι η ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σε ότι αφορά τον Νικολά Ενκουλού άρχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης δίχως να έχει διευκρινιστεί το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε… «Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων).

Σε ό,τι αφορά τον Λουίς Πάλμα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, ξεκίνησε το τρέξιμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα