ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κουάλιατα , εκτός ο Βιεϊρίνια για το ματς με την Λαμία

Newsroom
ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κουάλιατα , εκτός ο Βιεϊρίνια για το ματς με την Λαμία

bet365

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στην γάμπα, δεν επέτρεψαν στον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον συμπεριλάβει στον αποστολή για την Λαμία.

Στο όνομα του Αντρέ Βιεϊρίνια, ακούει το νέο πρόβλημα του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του παιχνιδιού με την Λαμία, το Σάββατο.

Ο έμπειρος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και προτιμήθηκε προληπτικά να μείνει εκτός από την επικείμενη αναμέτρηση.

Εκτός μάχης είναι και οι Μάριος Τσαούσης και Ομάρ Ελ Καντουρί που έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, αλλά κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στα ευχάριστα πάντως είναι η επιστροφή του Κουάλιατα που είναι στην αποστολή και τέθηκε στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες , Ντάντας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κουάλιατα, Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα