Νέο δημοσίευμα από ΗΠΑ για Κικάνοβιτς και ΑΕΚ (vid)

Νέο δημοσίευμα από ΗΠΑ για Κικάνοβιτς και ΑΕΚ (vid)

Newsroom
Νέο δημοσίευμα από ΗΠΑ για Κικάνοβιτς και ΑΕΚ (vid)

bet365

Η περίπτωση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, με νέο να αναφέρει πως η Ένωση προσπαθεί να αποκτήσει τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό επισημαίνοντας πως η Σαν Χοσέ δεν «καίγεται» να τον παραχωρήσει.

Το όνομα του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς συνεχίζει να παίζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς συνεχίζονται τα ρεπορτάζ που θέλουν την Ένωση να κινείται για τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό. Νέο δημοσίευμα από τις ΗΠΑ που έχει να κάνει με όλους τους παίκτες του MLS που ενδιαφέρουν ομάδες της Ευρώπης, αναφέρει πως η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Κικάνοβιτς, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να το κάνει μέχρι τώρα, ενώ ξεκαθαρίζει πως η Σαν Χοσέ δεν «καίγεται» να τον παραχωρήσει, χωρίς όμως να αποκλείσει την περίπτωση αυτόν να γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα