Παναθηναϊκός: 51 σέντρες με τον ΟΦΗ, σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του

Παναθηναϊκός: 51 σέντρες με τον ΟΦΗ, σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: 51 σέντρες με τον ΟΦΗ, σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του

bet365

Η έλλειψη υπομονής, ψυχραιμίας και καθαρού μυαλού κόστισε στον Παναθηναϊκό τη γκέλα με τον ΟΦΗ, με τους «πράσινους» να επιχειρούν σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερες σέντρες από το συνηθισμένο.

Mετά την γκέλα της Νίκαιας, ο Παναθηναϊκός πέταξε δύο βαθμούς και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την έλλειψη υπομονής, ψυχραιμίας και καθαρού μυαλού στη διαχείριση του αριθμητικού πλεονεκτήματος και στον τρόπο που έψαχνε το γκολ τόσο στο 0-0 όσο και με το σκορ στο 0-1.

To σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άργησε πολύ να βρει την λύση, με τον Φώτη Ιωαννίδη στο 97' να σκοράρει και να διατηρεί το αήττητο του «τριφυλλιού». Σε αυτή την φάση, οι «πράσινοι» είχαν μπροστά τους τα αποτελέσματα, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, της ηρεμίας, της κυκλοφορίας με γρήγορες και συρτές πάσες που έδωσαν την δυνατότητα στον Έλληνα φορ μετά από μία ντρίμπλα και την εξαιρετική πάσα του Τσέριν, να εκτελέσει για την ισοφάριση.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι «πράσινοι» ξόδευαν την καλή κυκλοφορία που είχαν μέχρι το επιθετικό τρίτο, με σέντρες. Σέντρες από παντού. Χωρίς καλές προϋποθέσεις, απλά να «γεμίσει» η μπάλα προς την περιοχή. Το πλάνο και η ταυτότητα αυτής της ομάδας πήγαν... περίπατο στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Μάλιστα, υπάρχει ένας αριθμός που επιβεβαιώνει τα όσα είδαν τα μάτια του παρατηρητή στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το Wyscout ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 51 σέντρες! Για να καταλάβει κανείς το πόσο μεγάλο διαφοροποίηση αποτελεί αυτό το στοιχείο σε σχέση με τις αγωνιστικές συνήθειες του συνόλου, αξίζει να σημειώσουμε πως ο μέσος όρος στις σέντρες στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται στις 13.92 ανά παιχνίδι για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

ggg

Περισσότερες επιχείρησε ο Χουάνκαρ με 16(44% ευστοχία), ο Παλάσιος με 9(22%), ο Μπερνάρντ με 7(14%), ο Μάγκνουσον με 5(20%), ο Κώτσιρας με 4(50%) και ο Ρούμπεν με 3(33%).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα