Λεβαδειακός: «Βλέπει» Κονγκόλο (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Λεβαδειακός: «Βλέπει» Κονγκόλο (vid)

bet365

Ο Λεβαδειακός φέρεται να «τσεκάρει» την περίπτωση του Ρόντνεϊ Κονγκόλο, του 24χρονου μέσου της ιταλικής Κοζέντσα.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του Λεβαδειακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρόντνεϊ Κονγκόλο και όπως αναφέρουν στην Ιταλία είναι πιθανό ο 24χρονος κεντρικός χαφ της Κοζέντσα να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Γεννημένος στο Ρότερνταμ με καταγωγή από το Κονγκό, είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Ολλανδίας και απόφοιτος των «ακαδημιών» της Φέγενορντ.

Αγωνίζεται στα «6αρο-8άρια» και το 2014 βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι. Στο νησί έμεινε μέχρι το 2018 ενώ για μία σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Ντονκάστερ και τότε επέστρεψε στην Ολλανδία για τη Χέρενφεν, από όπου αποχώρησε στις αρχές του 2022 με προορισμό την Κοζέντσα.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 15 ματς της Serie B ωστόσο φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και μεταδίδεται πως οι Βοιωτοί κινούνται για την απόκτησή από το σύλλογο της γειτονικής χώρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα