Ολυμπιακός: Η Κόλο Κόλο αποχαιρέτησε τον Σουάζο (vid)

Ολυμπιακός: Η Κόλο Κόλο αποχαιρέτησε τον Σουάζο (vid)

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Η Κόλο Κόλο αποχαιρέτησε τον Σουάζο (vid)

bet365

Το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε στον Γκάμπριελ Σουάζο η Κόλο Κόλο, ο οποίος βρίσκεται στα μεταγραφικά ραντάρ του Ολυμπιακού.

Εδώ και λίγες ώρες το όνομα του Γκάμπριελ Σουάζο παίζει δυναμικά στο προσκήνιο για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ώστε να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 25χρονος αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κόλο Κόλο και από την 1η Γενάρη είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει εκείνος, με βασική του προτεραιότητα να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξε ατζέντη και πλέον θα εκπροσωπείται από τον Φερνάντο Φελίσεβιτς ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς έχει στο γραφείο του παίκτες όπως ο Αλέξις Σάντσες, ο Αρτούρο Βιντάλ ή ο Γκάρι Μέδελ.

Ο πέντε φορές διεθνής Χιλιάνος βρίσκεται στην Κόλο Κόλο από τις ακαδημίες και μέχρι σήμερα δεν είχε αγωνιστεί με άλλη ομάδα στην καριέρα του, έχοντας 192 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με εννιά γκολ και 13 ασίστ.

Το κλαμπ της Χιλής, μετά την απόφαση να μην ανανεώσει, αποχαιρέτησε μέσω των social media τον αρχηγό της, γράφοντας: «Σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ! Δεν είναι ένα τελευταίο αντίο αλλά ένα 'τα λέμε σύντομα', γιατί η Κόλο Κόλο θα είναι πάντα το σπίτι σου.

Καλή επιτυχία στις προκλήσεις που έρχονται με την ώθηση και το θάρρος μας κάνε ότι τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Ευγνώμων για τις αξίες σου και την αφοσίωσή σου!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα