Ο Σολάρι «καλεί» τον Μουνίθ στην Ζοχόρ Νταρούλ Ταζίμ

Ο Σολάρι «καλεί» τον Μουνίθ στην Ζοχόρ Νταρούλ Ταζίμ

Newsroom
 Ο Σολάρι «καλεί» τον Μουνίθ στην Ζοχόρ Νταρούλ Ταζίμ

bet365

Ο Χουάν Μουνίθ που έφυγε πρόσφατα από τον Ατρόμητο ενδέχεται να συνεχίσει στην Ζοχόρ Νταρούλ Ταζίμ όπου προπονητής είναι ο γνώριμός μας Εστεμπάν Σολάρι.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Χουάν Μουνίθ καθώς το club ανακοίνωσε την παραχώρησή του σε ομάδα της Ασίας. Πλέον ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ενδέχεται να είναι η Ζοχόρ Νταρούλ Ταζίμ της Μαλαισίας, όπου μάλιστα προπονητής ανέλαβε πρόσφατα ο γνώριμός μας Εστεμπάν Σολάρι που στο παρελθόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League με την Ξάνθη.

Οπως μεταδίδουν τα εκεί ΜΜΕ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να αποκτηθεί άμεσα, ενώ η Ζοχόρ Νταρούλ Ταζίμ είναι ουσιαστικά η «μόνιμη» πρωταθλήτρια της χώρας, ενώ έχει και τρία νταμπλ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα