ΑΕΚ: Ο δανεικός Όλεγκ Νταντσένκο ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης της Ζόρια

ΑΕΚ: Ο δανεικός Όλεγκ Νταντσένκο ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης της Ζόρια

Newsroom
ΑΕΚ: Ο δανεικός Όλεγκ Νταντσένκο ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης της Ζόρια

bet365

Διάκριση στο πρώτο μισό της σεζόν στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ζόρια για τον δανεικό από την ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στη Ζόρια της πατρίδας του εδώ και περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα την ημέρα που υπέγραφε στον ουκρανικό σύλλογο μάθαινε την τραγική είδηση του θανάτου της συντρόφου του σε τροχαίο δυστύχημα. Έπειτα ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά ο ίδιος παρέμεινε κανονικά στη Ζόρια και μάλιστα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν τα πάει εξαιρετικά.

Η Ζόρια στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 4η θέση με τον Νταντσένκο να είναι βασικότατη μονάδα της ουκρανικής ομάδας έχοντας παίξει και στα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε ψηφοφορία που έγινε μάλιστα στο Instagram της ομάδας αναδείχθηκε από τους οπαδούς της Ζόρια ως ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο δανεισμός του 28χρονου Ουκρανού δεξιού μπακ από την ΑΕΚ στη Ζόρια λήγει στο τέλος της σεζόν, με την ουκρανική ομάδα να έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς του από την Ένωση το καλοκαίρι του 2023 εφόσον το επιθυμεί. Το συμβόλαιο του Νταντσένκο με την ΑΕΚ έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα