Ολυμπιακός: Και η Σπέτσια στο... παιχνίδι για Μαζουακού

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Και η Σπέτσια στο... παιχνίδι για Μαζουακού

bet365

Λίγες ώρες μετά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αρτούρ Μαζουακού, οι Τούρκοι έβαλαν και τη Σπέτσια στην υπόθεση της μεταγραφής του.

Πριν λίγα 24ωρα οι Τούρκοι έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αρτούρ Μαζουακού για την επιστροφή του στον ελληνικό σύλλογο τον ερχόμενο Γενάρη.

Σύμφωνα με τη «SabahSpor.com», οι Πειραιώτες δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται στην υπόθεση του 29χρονου ακραίου μπακ καθώς τον ποδοσφαιριστή εκτός από τη Χαλ, τον θέλει και η Σπέτσια.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Νικολάου είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γουέστ Χαμ προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του στη Μπεσίκτας και να ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ιταλία ως δανεικός.

Τέλος, δημοσιεύματα από τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για επικοινωνία του Κριστιάν Καρεμπέ με τον αθλητικό διευθυντή της Μπεσίκτας για την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού ενώ ο ίδιος αναμένεται να αποφασίσει μετά τις 12 Γενάρη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα