Ολυμπιακός: Ψηφίστε τη χειρότερη μεταγραφή του 2022

Ολυμπιακός: Ψηφίστε τη χειρότερη μεταγραφή του 2022

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ψηφίστε τη χειρότερη μεταγραφή του 2022

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε μεταγραφές που δεν του βγήκαν φέτος - δηλαδή εν έτει 2022 - και το Gazzetta ζητά τη ψήφο σας για την πιο κακή μεταγραφή του 2022.

Ο Ολυμπιακός μέσα στο 2022 είχε μεταγραφές που δεν... τράβηξαν. Παίκτες όπως πχ ο Βρσάλικο που αποχώρησε πρόωρα.

Σε αυτή την κατηγορία βάζουμε προς ψηφοφορία τέσσερις παίκτες. Τον Κροάτη που αποκτήθηκε ως βασικός αλλά έλυσε μετά το συμβόλαιό του με τον πειραϊκό σύλλογο.

Χαμηλές ήταν οι... πτήσεις και των Ουί Τζο (αποκτήθηκε αρχικά για βασικός φορ), Αμπουμπακάρ Καμαρά (έπαιξε λιγότερο βέβαια) και Ντε Λα Φουέντε ενώ για τον Μαρσέλο υπήρξαν αμφιβολίες και αβεβαιότητα αλλά μέσα από την προετοιμασία στην Ισπανία και τις γκολάρες του με τον Ατρόμητο στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας το γύρισε το κλίμα.

Ο 21χρονος Ντε Λα Φουέντε αποκτήθηκε για βασικός winger και έπαιξε 5 ματς στον Ολυμπιακό χωρίς γκολ ή ασίστ. Καιρό τώρα αποφασίστηκε να γυρίσει στη Μαρσέιγ από την οποία είχε αποκτηθεί ως δανεικός. Ο έμπειρος Βρσάλικο είχε μόνο 9 ματς στον Ολυμπιακό προτού φύγει. Ο Ουί Τζο έχει 11 ματς στον Ολυμπιακό με 1 ασίστ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μόνο 6 ματς χωρίς γκολ ή ασίστ.

Οι τέσσερις επιλογές προς ψηφοφορία

  • Ουί Τζο: Σέντερ φορ
  • Αμπουμπακάρ Καμαρά: Σέντερ φορ και περιφερειακός επιθετικός
  • Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε: Πλάγιος επιθετικός
  • Σίμε Βρσάλικο: Δεξί μπακ και στόπερ

Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε την επιλογή σας...

Loading...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα