Ολυμπιακός: Γιατί κάνει τσεκάρισμα και για φορ στη χειμερινή αγορά

Ολυμπιακός: Γιατί κάνει τσεκάρισμα και για φορ στη χειμερινή αγορά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Γιατί κάνει τσεκάρισμα και για φορ στη χειμερινή αγορά

bet365

Οι περιπτώσεις των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί Τζο είναι οι βασικοί λόγοι που οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν για τα καλά την αγορά (και) για στράικερ.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να είναι... φευγάτος και τον Ουί Τζο να παραμένει μετέωρος παρότι θα μπορεί να βρει τρίτη ομάδα μέσα στην ίδια σεζόν σε συγκεκριμένες Λίγκες. Το θέμα είναι πως και οι δύο είναι εκτός πλάνων (ο Καμαρά οριστικά και ουσιαστικά και ο Ουί Τζο απλά σταμάτησε να χρησιμοποιείται όσο γινόταν πριν) οπότε ο πειραϊκός σύλλογος θα χρειαστεί και έναν τρίτο παίκτη.

Έναν παίκτη που να πλαισιώσει τους Αραμπί και Μπακαμπού. Το αγωνιστικό... πείραμα με τον Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης δεν δείχνει να είναι κάτι που θα έχει διάρκεια (το είδαμε στο φιλικό με τη Σταντάρ) οπότε θα χρειαστεί ένας ακόμα παίκτης. Ενδεχομένως το ιδανικό σενάριο να είναι να πρόκειται για εξτρέμ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ.

Σε αυτή τη φάση οι δύο βασικοί επιθετικοί που εναλάσσονται είναι οι Μπακαμπού και Αραμπί. Ο Μπακαμπού θεωρείται πως έχει ένα προβάδισμα έναντι του Αραμπί ως προς τα βασικά πλάνα, ωστόσο αυτοί οι δύο είναι για τη γραμμή κρούσης.

Το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό έχουν γραφτεί ονόματα στον διεθνή Τύπο για την επίθεσή του. Ονόματα όπως του 25χρονου Ρόμπερτ Κοβνάσκι, που είναι κυρίως φορ ενώ παίζει και πίσω από τον στράικερ και στα άκρα της επίθεσης. Το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ εκπνέει το 2023 και σύμφωνα με γερμανικά ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός και γερμανικές ομάδες έχουν κάνει επαφές για την απόκτησή του.

Ο Κοβνάσκι φέτος έχει 19 ματς με 7 γκολ και 7 ασίστ. Επίσης έχει προκύψει από το εξωτερικό και το όνομα του 26χρονου Σκωτσέζου Ρος Στιούαρτ. Διεθνής με τη Σκωτία, όπως διεθνής είναι και Κοβνάσκι με συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ έως το 2023. Φέρονται να τον θέλουν πλην Ολυμπιακού και ομάδες από τη Σκωτία. Φέτος έχει 7 ματς με 5 γκολ και 3 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα