Ουί Τζο Χουάνγκ στο Gazzetta: «Ένα γκολ και για… τον Ολυμπιακό»

Ουί Τζο Χουάνγκ στο Gazzetta: «Ένα γκολ και για… τον Ολυμπιακό»

Ουί Τζο Χουάνγκ στο Gazzetta: «Ένα γκολ και για… τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ μιλάει στο Gazzetta για τη σπουδαία ευκαιρία που έχασε στο παρθενικό του παιχνίδι σε Μουντιάλ αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΡ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Με την μεγάλη ευκαιρία που απώλεσε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ουρουγουάη, ο Ουί Τζο Χουάνγκ, εξελίχθηκε σε μοιραίο για την ομάδα του στην πρεμιέρα της Νοτίου Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος μιλώντας στο Gazzetta, στην μικτή ζώνη του «Education City Stadium», έδειξε να μην πτοείται εκφράζοντας τη σιγουριά του πως θα αποκαταστήσει τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και προσθέτοντας πως αυτό θα τον βοηθήσει και στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, σχετικά με τη δική του εμφάνιση αλλά και τη φάση στην οποία αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση, ο επιθετικός του Ολυμπιακού ανέφερε ότι «ήταν μεγάλη ευκαιρία και αν σκόραρα, ίσως να νικούσαμε και για αυτό είμαι στεναχωρημένος. Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα ματς», ενώ συνέχισε γελώντας «εκεί να ξέρετε, εάν μου δοθεί ξανά μια τέτοια ευκαιρία, δεν θα την χάσω».

Στη συνέχεια ο Κορέατης φορ πρόσθεσε ότι «παίζουμε καλά και με αυτοπεποίθηση και θα το κάνουμε και στη συνέχεια. Προσπαθώ για το καλύτερο με την εθνική μου και μετά το ίδιο θα κάνω και με τον Ολυμπιακό».

Ακόμα, αναφέρθηκε στη δική του παρθενική συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο λέγοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση και αισθάνομαι καλά που είμαι μέρος αυτής της γιορτής».

Για το κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το Μουντιάλ σχολίασε ότι «το Κατάρ διοργανώνει ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και για εμάς τους παίκτες όλα είναι άψογα».

Τέλος σε ερώτηση για το αν ένα γκολ στο Μουντιάλ θα τον βοηθήσει να αρχίσει να σκοράρει και με την ερυθρόλευκη φανέλα, απάντησε ότι «σίγουρα ένα τέρμα με την εθνική ομάδα σε αυτό το τουρνουά, θα μου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν και τις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα