Ολυμπιακός: Τέλος η συνεργασία του με τον Βρσάλικο με φιλικό «διαζύγιο»

Ολυμπιακός: Τέλος η συνεργασία του με τον Βρσάλικο με φιλικό «διαζύγιο»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τέλος η συνεργασία του με τον Βρσάλικο με φιλικό «διαζύγιο»

bet365

Ο Κροάτης μπακ, Σίμε Βρσάλικο, αποτελεί πλέον παρελθόν μετά τη φιλική λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Κροάτης άλλοτε διεθνής δεξιός μπακ βρισκόταν έτσι και αλλιώς στη διαδικασία αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό παρότι έχει συμβόλαιο και μάλιστα μεγάλο (πλησίαζε στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως).

Για τον Σίμε Βρσάλικο τα πράγματα φαίνονταν καιρό τώρα το πως θα εξελιχθούν υπό το πρίσμα των προβλημάτων που είχε. Μπορεί ο παίκτης είναι να είχε όλη την καλή διάθεση να προσφέρει και να ήρθε με μεγάλες περγαμηνές (κάτι λογικό λόγω του background του, της ποιότητάς του, της εμπειρίας του και της αξίας του) αλλά τα θέματα ετοιμότητάς του ήταν αρκετά. Προφανώς και σε τέτοιες προσθήκες ο πήχης ανεβαίνει ψηλά αλλά οι τραυματισμοί ήταν τόσοι που δεν βοήθησαν.

Έμεινε σχεδόν ένα δίμηνο εκτός με τραυματισμό ενώ και μετά έβγαζε διαρκή θέματα ετοιμότητας. Με αυτήν την κατάσταση ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό καθώς ήθελε έναν παίκτη που να μπορεί να τον υπολογίζει αισθητά. Δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς αυτή η κατάσταση με τον Ολυμπιακό να ψάχνει έτσι και αλλιώς ακραίο μπακ και για δεξιά αλλά και για αριστερά.

Ο Βρσάλικο είχε κλείσει αρχικά με προφορική συμφωνία στον Ολυμπιακό στις 18 Ιουνίου. Στις 2 Ιουλίου ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ και στο σύνολο κατέγραψε 9 αγώνες με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Προφανώς και το όνομα του Βρσάλικο είναι μεγάλο και είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα πίσω του. Ωστόσο σχεδόν από την πρώτη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό έσπασε όλα τα... ρεκόρ ατυχίας με συνεχόμενους τραυματισμούς και υποτροπές ακόμα και κατά την διάρκεια κρίσιμων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο τέλος επήλθε ένα φιλικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών προκειμένου και ο Βρσάλικο να βρει τον δρόμο του αλλά και ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην εύρεση άλλης λύσης για το δεξί άκρο της άμυνάς του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα