Ολυμπιακός: «Στην λίστα του και ο Αρτούρ Μαζουακού»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Στην λίστα του και ο Αρτούρ Μαζουακού»

bet365

Η τουρκική ιστοσελίδα «sporx» εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον πρώην παίκτη του Αρτούρ Μαζουακού.

Ο 29χρονος Κονγκολέζος αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίζεται στην Μπεσίκτας ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ, με την συμφωνία των δύο πλευρών να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα σ' αυτήν συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα αν ο παίκτης πραγματοποίησει 25 συμμετοχές, μαζί με ένα τριετές συμβόλαιο.

Η Μπεσίκτας, που δεν πλήρωσε ενοίκιο παρά μόνο 800 χιλ. ευρώ από τον μισθό του για τον φέρει στην Κωνσταντινούπολη, δεν είναι ικανοποιημένη με την απόδοσή του και έχει ουσιαστικά θέσει τον Αρτούρ Μαζουακού εκτός ομάδας για να μην συμπληρώσει τις συμμετοχές και αναγκαστεί να τον αγοράσει. Μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς πρωταθλήματος έχοντας και δύο ασίστ.

Οι Τούρκοι, λοιπόν, μετά την αγγλική Χαλ, της οποίας όμως ιδιοκτήτης είναι ο Τούρκος Ατσούν Ιλιτζαλί, εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του 29χρονου πλάγιου μπακ λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν στην λίστα τους. Ο Μαζουακού αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά για μία διετία (2014-2016) έχοντας εξαιρετική παρουσία και μετά πουλήθηκε στην Γουέστ Χαμ αντί 7,1 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα