Παναθηναϊκός: Πιθανότατα προλαβαίνει ο Σένκεφελντ, εκτός ο Τσόκαϊ

Παναθηναϊκός: Πιθανότατα προλαβαίνει ο Σένκεφελντ, εκτός ο Τσόκαϊ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πιθανότατα προλαβαίνει ο Σένκεφελντ, εκτός ο Τσόκαϊ

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ιωνικό αν και δύσκολα θα ξεκινήσει στο ματς. Δεν προλαβαίνει ο Αλβανός μέσος που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να φύγει νικητής από την Νίκαια το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και όπως είναι γνωστό, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι νοκ άουτ λόγω θλάσης. Από κει και πέρα, αμφίβολος είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή.

Οι πιθανότητες να ξεκινήσει είναι λιγοστές και φαβορί για την θέση δίπλα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον, είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Ένις Τσοκάι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση. Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Ρουμπέν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρντ και Σπόραρ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής σε όλο το γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα