ΑΕΚ: Έτοιμος ο Τσούμπερ που προπονήθηκε κανονικά

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Τσούμπερ που προπονήθηκε κανονικά

Newsroom
ΑΕΚ: Έτοιμος ο Τσούμπερ που προπονήθηκε κανονικά

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ έβγαλε τη Δευτέρα όλο το πρόγραμμα προπόνησης και επανέρχεται από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στους κοιλιακούς.

Τα μαντάτα από τον Γκατσίνοβιτς δεν ήταν καθόλου καλά για την ΑΕΚ καθώς ο Σέρβος χαφ θα υποβληθεί τελικά σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα λείψει για τις επόμενες τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Αντίθετα αυτός που επανέρχεται πλέον μετά από μία αντίστοιχη επέμβαση είναι ο Τσούμπερ, ο οποίος τη Δευτέρα μπήκε σε φουλ ρυθμούς βγάζοντας όλο το προπονητικό πρόγραμμα και είναι και πάλι έτοιμος.

Στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ εκτός του Γκατσίνοβιτς, παραμένουν φυσικά οι Ελίασον και Μοχαμάντι, όπως και ο Αμραμπατ, ο οποίος... τρέχει για να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα