Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (19/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (19/12) στο Gazzetta

bet365

Ο Μέσι, η Αργεντινή κι η κατάκτηση του Μουντιάλ από το [σύγχρονο Θεό» του ποδοσφαίρου πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«Θέλημα Θεού η κατάκτηση του Μουντιάλ από τον Μέσι»

Sport Day: «Θέλημα Θεού», το πρωτοσέλιδο για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή του Μέσι. Φουλ για Πούχατς ο Παναθηναϊκός, χρυσός αιώνας στον Ολυμπιακό. Η ευεργετική πρόταση του Μαρινάκη, που οδήγησε τον Ερασιτέχνη σε 100 εγχώριους και διεθνείς τίτλους σε 12 χρόνια και μετατράπηκε στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο διεθνώς.

Live Sport: Ντιέγκο, καμάρωσέ τον, ο τίτλος για τον άθλο του Μέσι. Πούχατς και Κουρμπέλης το ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό, φέρνει πρόταση ο ατζέντης του Σισέ, μετράει αντίστροφα ο Τσούμπερ.

ΦΩΣ των Σπορ: «Θέλημα Θεού», ο τίτλος για την Αργεντινή, φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, εξτρέμ ως την Πρωτοχρονιά, τι ετοιμάζει ο Μίτσελ για την επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αποθέωση Μέσι. Θα είσαι εδώ σε δύο χρόνια! Σε αγώνα ονειρικό σήκωσε το Μουντιάλ. Υψηλές πτήσεις ο Μπολομπόι, ο Ολυμπιακός Β' στο «Ελ Πάσο» με Καλλιθέα.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: «Ματίας εσύ πάρε του πιο εύκολα, ανακωχή στον Άρη με Μαντσίνι»

Αθλητική Ώρα της Δευτέρας: Ματίας, εσύ πάρε το πιο εύκολα για να... ζήσουμε να το χαρούμε. Ανετη νίκη (34-21) επί της Πυλαίας, τσάκισαν τον Άρη με ανατροπή τον Άρη μέσα στο σπίτι του.

Metrosport: Τώρα πια ο Θεός θα λέγεται «Λίο Μέσι». «Ανακωχή» στον Άρη με Μαντσίνι, τέσσερις για τρεις στον ΠΑΟΚ με γλυκό πονοκέφαλο για Λουτσέσκου. Ντάριντα: «Μεγάλη ευκαιρία ο Άρης».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα