Ατζέντης Σισέ: «Είχε πρόταση από την Τορίνο, αν δεν φύγει τον Γενάρη τότε σίγουρα το καλοκαίρι»

Ατζέντης Σισέ: «Είχε πρόταση από την Τορίνο, αν δεν φύγει τον Γενάρη τότε σίγουρα το καλοκαίρι»

Newsroom
Ατζέντης Σισέ: «Είχε πρόταση από την Τορίνο, αν δεν φύγει τον Γενάρη τότε σίγουρα το καλοκαίρι»

bet365

Για την κατάσταση του Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε ο Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι από τα ονόματα που ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις και μετά το Μουντιάλ με τη Σενεγάλη, δεν αποκλείεται να γίνει εκ νέου ένα από τα... καυτά ονόματα τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο ατζέντης του διεθνή στόπερ (όπως αναφέρουν οι Ιταλοί), Φεντερίκο Παστορέλο μίλησε στη «TuttoMercatoweb» για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας πως είχε πρόταση από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα, τόνισε πως αν δεν αποχωρήσει τον Γενάρη, τότε στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα αποχωρήσει.

Αναλυτικά είπε: «Έχει παίξει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου το κατέκτησε και η Σενεγάλη, είναι ένας αμυντικός που θα τον έβλεπα στην Ιταλία. Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πέρυσι. Ωστόσο, έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει συνεισφέρει και ξέρω πως, αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, το οποίο περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι γιατί τα αιτήματα του συλλόγου θα έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα