Άρης: Ο «γρίφος» του αντικαταστάτη του Φαμπιάνο

Άρης: Ο «γρίφος» του αντικαταστάτη του Φαμπιάνο

Newsroom
Άρης: Ο «γρίφος» του αντικαταστάτη του Φαμπιάνο

bet365

Η απουσία του Φαμπιάνο στον αγώνα (21/12, 15:00) με τον Λεβαδειακό για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αποτελεί το κύριο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Άλαν Πάρντιου.

Όταν ο Άρης δήλωσε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (λόγω συμπλήρωσης καρτών) στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Νικολά Ενκουλού ετοιμαζόταν για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κυρίως ήταν υγιής. Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού, το βαρύ διάστρεμμα το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός (τουλάχιστον) μέχρι τις αρχές του χρόνου.

Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Άλαν Πάρντιου θα πρέπει να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο. Αν δηλαδή θα είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν (σ. σ. είχε χρησιμοποιηθεί σ’ αυτόν τον ρόλο στην εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο) ή αν θα ενεργοποιήσει τον νεαρό Κωνσταντίνο Τανούλη. Προς το παρόν κάνει δοκιμές, αυτό έπραξε τουλάχιστον στη σημερινή (18/12) προπόνηση στην οποία δεν συμμετείχε ο Πίτερ Ετέμπο. Ο Νιγηριανός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αύριο (19/12) αναμένεται να δοκιμάσει με την υπόλοιπη ομάδα όπου θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα