ΠΑΟΚ: Η Σέλτικ θέλει τον Σβιντέρσκι της Σάρλοτ και οι «ασπρόμαυροι» τρίβουν... τα χέρια τους

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η Σέλτικ θέλει τον Σβιντέρσκι της Σάρλοτ και οι «ασπρόμαυροι» τρίβουν... τα χέρια τους

bet365

Η επιθυμία της Σέλτικ για τον Σβιντέρσκι, οι μεγάλες απαιτήσεις της Σάρλοτ και ο ΠΑΟΚ που... περιμένει στη γωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σκωτία, η Σέλτικ φαίνεται να έχει «κυκλώσει» το όνομά του για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής την ίδια που κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Γιακουμάκη να αποχωρεί από την ομάδα.

Σ' αυτό αναφέρεται επίσης πως «σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη έχοντας παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και την Γιαγκελόνια».

Πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη προσελκύει και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αφού έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% στον Πολωνό επιθετικό, μετά την πώλησή του στην Σάρλοτ.

Όμως, με τις απαιτήσεις που έχει η αμερικανική ομάδα για τον παίκτη οι οποίες κυμαίνονται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ δεν είναι εύκολο να προχωρήσει η μεταγραφή του. Παρ' όλα αυτά σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον το οποιοδήποτε μεταγραφικό «σενάριο» αφορά τον Κάρολ Σβιντέρσκι, γιατί έχει λαμβάνειν και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, σύμφωνα με τα νούμερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα