Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (18/12) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (18/12) στο Gazzetta!

bet365

Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου σήμερα στέκονται στον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας, την μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών του Ολυμπιακού στο πόλο και στα των μεταγραφών.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία και το Σούπερ Καπ Ευρώπης που κατέκτησαν στον «ελληνικό» τελικό τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Sport Day: «Game of throne». Περιμένοντας πως και πως τον τελικό του Μουντιάλ. Η Αργεντινή ζει μέρες... Μαραντόνα με τον Λιονέλ Μέσι να θέλει να σηκώσει το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει από την συλλογή του. Η Γάλλια θέλει να γίνει η πρώτη εθνική που θα πετύχει το back to back μετά από 60 χρόνια.

Live Sport: «Η μάχη του αιώνα» μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας. Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Λουντογκόρετς για τον Κάουλι. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του πήρε ο Σένκεφελντ. Πρώτη μεταγραφή ο στόπερ στην ΑΕΚ.

ΦΩΣ των Σπορ: Στα χέρια του Ολυμπιακού το Σούπερ Καπ Ευρώπης του πόλο γυναικών, αφού επικράτησε του Εθνικού με 11-4. Γαλλία και Αργεντινή θέλουν κερδίσουν το σημερινό τελικό για να «ράψουν» το δεύτερο αστέρι τους.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Υπερπρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός. Σε τροχιά αλλαγών η Superleague με την υπογραφή Μαρινάκη.

Αθλητικές εφημερίδες: Μεταγραφές και επιστροφές φτιάχνουν το βάθος της ΑΕΚ - Τι κάνει ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη επί Σαββίδη

Ωρα των Σπορ: Με τις δύο προσθήκες που θα κάνει τον Γενάρη και την επιστροφή των τραυματιών η ΑΕΚ θα αποκτήσει το απαραίτητο βάθος που χρειάζεται στο ρόστερ της. Νίκη για τα «αετόπουλα» της Κ15, που επικράτησαν με 1-0 του Ολυμπιακού.

Metrosport: Τα μεταγραφικά πεπραγμένα του ΠΑΟΚ στα χειμερινά παράθυρα επί εποχής Σαββίδη. Ο κομβικός ρόλος του Ματέο Γκαρσία στο αγωνστικό πλάνο του Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα