Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

bet365

Ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού παραμένει στο... σπίτι του! Ο Μπαρτ Σένκεφελντ το βράδυ της Παρασκευής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το Τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με αυξημένες απολαβές.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ρούμπεν Πέρεθ, ο Παναθηναϊκός κρατά δικό του ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το βράδυ της Παρασκευής, ο ηγέτης της άμυνας του Τριφυλλιού, Μπαρτ Σένκεφελντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η υπόθεσή του δεν ήταν εύκολη, όμως, τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έκαναν ο καθένας από την πλευρά του το καλύτερο δυνατό για να προκύψει συμφωνία. Όπως κι έγινε. Ο Ολλανδός στόπερ θα έχει αυξημένες απολαβές στη σύμβασή του(από τις 450.000 ευρώ σε ένα ποσό κοντά στις 700.000) και έδειξε στη πράξη την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα παρά τις κρούσεις που είχε από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Ο Σένκεφελντ βρίσκεται στο ''πράσινο στρατόπεδο'' από το καλοκαίρι του 2019, έχει 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ. Κατά γενική ομολογία αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους κεντρικούς αμυντικούς που είχε ο σύλλογος την τελευταία δεκαετία. Η παραμονή του αποτελεί ακόμη μία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση, μιας και υπάρχει η πολυπόθητη συνέχεια στο πλάνο που ξεκίνησε με τον Γιοβάνοβιτς το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις''.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα